Как да тренираме по rpf 4 метода – научете как

...
Как да тренираме по rpf 4 метода – научете как
Коментари Харесай

Как да тренираме по rpf 4 метода – супер ефективните упражнения

Как да упражняваме по rpf 4 метода – научете по какъв начин средностатистическите мъже и дами удвояват своята спортна мощ с метода RPF-4. Отключете физиката на висш състезател и то без да имате потребност от огромни тежести или продължителни кардио извършения. Истината е, че всичко, от което се нуждаете, е личното ви телесно тегло.

Трябва да упражнявате всичките 5 съставния елемент, с цел да постигнете цялостния си атлетичен капацитет. Това е най-ефективният метод за бързо създаване на спортна мощ. Нека да забележим първо:

Кои са 5-те съставния елемент на атлетизма?

#1 Гъвкавост:

Способността ви да постигнете цялостен обсег на придвижване със ставите (например: шпагати, заден мост, допиране на пръстите на краката). Гъвкавостта ще укрепи ставите ви, ще понижи пострадванията, ще усили дълголетието ви и ще отключи формите на тялото, които би трябвало да изпълнявате за други спортове и дисциплини.

#2 Сила:

Способността ви да генерирате мощ с мускулите си (например: извършване на набиране на лост единствено благодарение на мускулите ви.) Силата ще ви разреши да скочите по-високо, да изкачите трудностите с лекост и да увеличите силата си като състезател.

Ето няколко подобаващи извършения за мощ и еластичност:

#3 Скорост:

Способността ви да се движите и да реагирате доста бързо. (например: бързо тичане по изкривена стена за съревнование с трудности.) Скоростта ще ви разреши да бягате по-бързо, бързо да преместите тялото си в разнообразни позиции и като цяло да увеличите по-бързо вашата мощ.

#4 Издръжливост:

Способността ви да издържате и да устоите на умората. Издръжливостта ще ви разреши да изпълнявате огромно количество повторения, без да се уморявате, да бягате на дълги дистанции, без да спирате, и ще ви даде повече сила.

#5 Координация:

Способността да контролирате тялото си и да изпълнявате по-прецизни придвижвания. Координацията ще отключи вашия надзор и независимост с вашето тяло. Това ще ви разреши бързо да научите придвижвания за други спортове и дисциплини.

Повечето хора просто упражняват Сила , а от време на време и Издръжливост , до момента в който другите 3 спортни съставния елемент просто липсват. Ето за какво можете да вършиме безкрайни коремни преси или да тичате на бягащата пътека с дни и в никакъв случай да не видите нито един от спортните резултати, които желаете.

Тялото ви към момента би било некоординирано, функционално едва и отпуснато. И това е ИСТИНСКАТА загадка за неефективните резултати. Има някои съществени извършения, които дейно ще се насочат към всичките 5 атлетични съставния елемент и не изискват тежести или фитнес зала.

Представяме ви Rapid Primal Fitness или rpf – по какъв начин да упражняваме по rpf 4 метода

RPF значи „ Rapid Primal Fitness “. Тук са комбинирани най-ефективните базови придвижвания, които нашето тяло може да прави по натурален метод. Този неповторим RPF способ включва най-ефективните извършения „ вкъщи “ за създаване на атлетизъм и крепко тяло без тежести или фитнес зала.

Понеже тази стратегия се заплаща, в този момент ще разгледаме главните неща, които би трябвало да вършим. А също по този начин ще забележим видео уроци, с подобаващите извършения за задачата. Да разгледаме кои са четирите съществени извършения в rpf програмата:

Тренировка #1: Ексцентрична – Сила и Мускулна маса

Първата подготовка употребява неповторима форма на мускулно натоварване за дейно създаване на мускулна маса и мощ. Всъщност изследванията демонстрират, че този вид тренировки са едни от най-ефективните за бързо увеличение на силата и чистата мускулна маса. Проучванията демонстрират до 29% нарастване на силата при средностатичстическите мъже и дами!

Тренировка #2: Първични вериги – Координация и Закаляване на коремните мускули

Първичните вериги ще бъдат вашето скрито оръжие за отключване на вашата оптималната съгласуваност и атлетизъм. Те включват много забавни извършения, взети от френските спортисти по паркур, майсторите на кунг-фу, танцовите експерти, холивудските каскадьори и огромно многообразие от дисциплини.

Тренировка #3: HIIT – Скорост и устойчивост – по какъв начин да упражняваме по rpf 4 метода

Няма повече кардио или скучни бягания по бягащата пътека. Според специалисти като доктор Лен Кравиц от Университета в Ню Мексико, в случай че употребявате вярната техника … можете да получите по-ефективна кардио подготовка единствено за 10-15 минути против час тичане. До 13,4% нарастване на издръжливостта! Тази подготовка ще усили вашата устойчивост, скорост и ще бъде доста ефикасна при понижаване на всички упорити мазнини, които имате.

Как да вършим точните тренировки за дейно намаляване

Тренировка #4: Мускулна медицина – подвижност и еластичност

Тази подготовка ще бъде гръбнакът на вашата стратегия. Ще откриете нов метод за увеличение на гъвкавостта без дългите скучни разтягания. Това също ще ви послужи като естествено лекарство и излекуване, с цел да балансирате другите тренировки. Мускулите ви ще се възстановят по-бързо, защото бързо ще отключвате нови диапазони на придвижване.

В идващото видео може да видите част от rpf 4 упражненията: