5-те езика на любовта определят пътна карта за вас и

...
5-те езика на любовта определят пътна карта за вас и
Коментари Харесай

Ето това наистина възбужда мъжа

5-те езика на любовта дефинират пътна карта за вас и колегата ви, с цел да разберете по какъв начин да изразявате обич един към различен.
Въпреки че истинското желание на тези езици е да се помогне на всекидневните изрази на обич с колегата ви, те елементарно могат да бъдат пренесени в спалнята (или на всяко друго място, където ви е прелестно да извършите секс).
Сексът елементарно може да стане вял и да загуби магията си, изключително в случай че вие и вашият сътрудник сте дружно отдавна. Ако към момента не сте наясно какъв език на любовта приказва половинката ви, отделете няколко минути и вижте тук. Това ще ми помогне да подправите нещата сред чаршафите.

Физическо допиране
Вероятно най-простият за схващане от всички езици на любовта. Тези хора най-добре схващат и желаят любовта посредством физически контакт. Помислете за всички места, на които може да погалите колегата си. Отделете време, с цел да почувствате кожата му, да го галите леко и постепенно, позволявайте на ръцете си да допрян всяка част от него. Търкайте се в обичания си, като употребявате разнообразни елементи на тялото си.

Жестове на угриженост
Ако любовникът ви обича този език на любовта, то тогава той вижда нещата, които вършиме за него, като израз на обич. Разбира се, самият сексуален акт може да се смята за " жест на угриженост ", само че всеки се отегчава с простотата на мисионерския жанр понякога. Този сътрудник е гладен за грижа. Започнете с масаж, предигра или други загряващи действия. Опитайте всички други занимателни способи да го поглезите, преди да скочите в пенетрационния секс: използвайте ръцете си и не загърбвайте оралната обич.

Получаване на дарове
Ако езикът на колегата ви е в приемането на дарове, то постоянно приравнява пари или движимости с любовта. В спалнята това може да бъде направено по доста способи. Помислете за закупуването на секси долни дрехи или да инвестирате в някои играчки за спалнята. Не изключвайте от менюто и някой забавен филм за възрастни. Ще бъдете сюрпризирани какво може да се случи, в случай че включите в плътската игра някой и различен секс зар или лубрикант.

Думи на удостоверение
Хората от този вид се любуват на чувството за валидация и горделивост, които получават, когато им напомняте какъв брой невероятни са те. В спалнята този мъж би трябвало да чува какъв брой е добър. Кажете му какво прави вярно и по какъв начин ви кара да се чувствате. Опишете какво усеща тялото ви, до момента в който той ви обича в в леглото. Не задържайте тези сладки стонове или чувствено скимтене, тъй като те ще възбудят колегата ви, с цел да ви даде повече.

Добре прекарано време
Любителите на качественото време освен желаят да присъствате физически с тях, само че те желаят и вие прочувствено наличие. Опитайте се да се насладите на половинката си, до момента в който разменяте милувки. Гледайте в очите, не говорете за деня си или по какъв начин в този миг желаете за вечеря една тлъста пържола. Отдайте цялото си внимание и направете мемоари от тези моменти. Мъжът до вас няма да желае да свършва нощта, по тази причина да му покажете какво значи за вас. Най-хубавите елементи за тези, които обичат качествено прекараното време, са моментите директно преди оргазма и времето след него. Позата лъжици, погалването по главата и продължителното целуване в никакъв случай не са непотребни. Всички тези дребни способи, по които показвате, че насочвате вниманието си към него, в действителност оказват най-голямо влияние. И все пак вашият сътрудник към момента е гладен за повече? Опитайте да овкусите неща, сменяйки местоположението на плътските си срещи или сменете функциите. Каквото и да вършиме, не позволявайте на секса ви да линее.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР