5 необходими неща в гардероба за модни ентусиасти

...
Стилът е неизменна част от ежедневието на съвременния човек. Въпреки
Коментари Харесай

Стилът е неизменна част от ежедневието на съвременния човек. Въпреки непрестанните модни тенденции и течения, той е строго индивидуален за всеки един от нас. Модата понякога може да бъде объркваща, заради многото си лица, но когато говорим за ежедневна такава, съществуват две основни системи – едната следва сляпо тенденциите, а другата е базисна, която е неподвластна на времето. Днес ще говорим за втората или т.нар. базисен стил и основните елементи, които всеки моден ентусиаст трябва да притежава в гардероба си.

Какво представлява базисния стил?

Базисен или basic в превод от английски означава основен, фундаментален. Базисни дрехи са тези, които са с класически дизайн и кройка, без излишни елементи и украшения. Стилът се характеризира с простота и изчистеност и включва класически деним, памучни тишърти, спортни екипи или анцузи адидас на answear.bg, които са типичен пример. При базисния стил преобладават универсалните цветове, които са перфектни за всеки повод и случай.

Привържениците на basic стила отдават огромно значение на качеството и материалите, от които са изработени дрехите, като тук на пиедестал са поставени естествените материи, като лен, памук, коприна, кашмир.

Кои са основните елементи в гардероба на модния ентусиаст?

Въпреки, че базисните дрехи се свързват предимно с гардероба на минималистите, всеки един моден ентусиаст трябва да ги притежава. Те са идеална основа, съчетават се с всички дрехи от другите закачалки и са винаги актуални. Специално за вас подбрахме 5 основни базови елементи, които можете свободно да комбинирате с други издания от гардероба си.

Бяла тениска

Изчистената бяла тениска е абсолютно задължителна във всеки гардероб. Тя е дрехата чудо, която ще се сработи успешно с всеки друг елемент от гардероба. Снабдете се с модел в неутрален цвят от естествена материя, за да може кожата да диша.

Аксесоари

Какво е гардероб без аксесоари? Същото като валс без музика. Из основите на аксесоарния арсенал винаги стои любимата раница https://answear.bg/m/guess/tya/aksesoari/ranitsi, като издание на Guess би било отлично решение за всяка стилизация.

Дънки

Всеки един моден ентусиаст трябва да притежава повече от един чифт идеално скроени дънки – отиват си в всичко, подходящи са за всеки повод и са комфортни. Изберете класически модел, който ви стои идеално и развихрете стилистичното си въображение.

Бяла риза

Бялата риза може едновременно да служи както като прекрасна опция в офиса, така и като бохо допълнение през деня на плажа. Позволява свобода в съчетанията и обещава стил и елегантност.

Костюм

Колкото и да обичаме ежедневния стил, в гардероба на нито един моден ентусиаст не бива да отсъства поне един делови костюм за специални поводи и събития. Добрата новина е, че елементите му могат да се използват и поотделно.

Какви обувки трябва да притежава всеки любител на модата?

Всеки любител на добрия моден стил трябва да притежава поне чифт стилни обувки https://answear.bg/m/guess/tya/obuvki, с които ще се чувства модерно и комфортно. Когато става въпрос за спортни обувки в базисен стил, заложете на класическите издания в бяло, които са изключително удобни и подхождат на всяко облекло. Можете да ги носите с абсолютно целия гардеробен арсенал.

Ако търсите място, което да предложи актуална мода, с която да допълните стила си, то Answear.bg е идеалното решение. В онлайн магазина ще изключителни базисни издания, цветни оригинални модели, с които да освежите гардероба си, без да се налага да правите компромис със стил и комфорт.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР