5 наистина ефективни метода за почистване на кръвоносните съдовете на

...
5 наистина ефективни метода за почистване на кръвоносните съдовете на
Коментари Харесай

Почистване на кръвоносните съдове на мозъка с 5 ефективни метода

5 в действителност ефикасни метода за разчистване на кръвоносните съдовете на мозъка!

Почистването на съдовете на мозъка е доста значима процедура, която може доста да подобри вашето богатство при редица болести, от остеохондроза на цервикалната област до атеросклероза.

Редовното почистване на кръвоносните съдове ще ви разреши да се отървете от тежестта в главата и главоболието, съзнанието ви ще се почисти, настроението ви ще се подобри.

Приготвили сме за Вас 5 ефикасни и доказани рецепти за разчистване на кръвоносните съдове на мозъка:

1-ви способ: мед и орехи

Необходимо е да нарежете 5 ореха и да ги разбъркате добре с 1 супена лъжица естествен липов мед, да добавите по щипка канела и джинджифил, да разбъркате, да оставите сместа за 1 ден в хладилника. Приема на лечебната примес би трябвало да бъде 3 пъти на ден, 1/2 час преди хранене, по 1 супена лъжица.

2-ри способ: сок от лук и мед

Необходимо е да изцедите 1/3 чаша сок от лук, да го смесите с 1 чаша естествен мед. Консумирайте лечебната примес по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно, 1/2 час преди хранене. Лечебната примес освен дейно почиства кръвоносните съдове, само че и укрепва имунната система.

3-ти способ: натурални сокове

Всеки ден, половин час преди обяд и вечеря, пийте 1/2 чаша сок от нар (редувайте с ябълков сок и сок от моркови). Избирайки сок от магазина, обърнете внимание на обстоятелството, че сокът би трябвало да бъде колкото е допустимо по-натурален или за по-голяма сигурност приготвяйте пресни изцедени сокове вкъщи.

4-ти способ: инфузия от репей

Необходимо е да смесите вряща вода в термос с шепа (около 10 грама) изсушени корени от репей, да накисвате в продължение на 8-10 часа, по-късно да прецедите и да поставите на студено място. Приема на лечебната инфузия би трябвало да бъде 4 супени лъжици, половин час преди закуска. Курсът е един месец.

Вижте още: Малкото цвете, което оказва помощ при проблеми с черния дроб и стомаха

5-ти способ: потребни артикули

За общо здраве на организма и разчистване на кръвоносните съдове, би трябвало да ядете 1 мандарина, шепа стафиди и орехи, половин час преди закуска, да изпиете чаша вода, смесена с 1 чаена лъжичка мед и комат лимон, 15-20 минути преди закуска, и след изтичане на посоченото време да преминете към закуската.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР