5 май. Сряда Сряда е денят на Меркурий. Кармично число

...
5 май. Сряда Сряда е денят на Меркурий. Кармично число
Коментари Харесай

Какво ни очаква в началото на месец май: От 5 до 9 май промяна на съдбата ни към по-добро

5 май. Сряда

Сряда е денят на Меркурий. Кармично число дневно 6 – Венера

Лесен и положителен ден с добра сила. Следвайте зова на душата си, правете тези неща, които ви носят благополучие. Добър ден, с цел да опитате силите си, да деянията креативност, даже в случай че в никакъв случай преди не сте го правили. Този ден се смята за един от най-хубавите за дълготрайни инициативи, разкриване на огромни планове. Всичко, стартирано през днешния ден, ще донесе положителни резултати. Ведическият календар споделя, че къщата, която е почнала да се строи на този ден, ще бъде здрава и ще донесе на притежателите си шанс.

Съвет от планетите: Да живееш просто,да започнеш изначало  

Денят е доста сполучлив за родените на 6, 15, 16, 24 и 26

6 май. Четвъртък.

Четвъртък е денят на Юпитер. Кармично число дневно 7 – Кету

Ден на мъдростта, знанието, предсказанията и пророчествата. Днес като че ли се разсънваме от сън и научаваме най-важното, което сме чакали цялостен живот. Идват отговорите на най-интимните въпроси. Това е денят, в който откриваме мир и непоклатимост. Осъзнаването на нашето минало, настояще и бъдеще идва при нас. Всичко през днешния ден би трябвало да се прави умерено и премерено. Успехът ще съпровожда тези, които са чисти по душа и не бързат, споделя ведическият календар.

Съвет на планетите: Ако оставите мозъка си да се успокои, отговорът на вашите въпроси ще пристигна от единствено себе си

Денят ще донесе доста шанс за родените на 7-ми, 16-ти, 17-ти, 25-ти и 27-ми

7 май. Петък.

Петък е денят на Венера. Кармично число дневно 8 – Сатурн

Най-важният ден от седмицата. Днес Екадаши е специфичен лунен ден, когато с помощта на духовните практики и строгите икономии получаваме опция да подобрим ориста си. Това е един от най-мощните Екадаши. Той дава на човек шанс, унищожава последствията от греховете, осъществени в предишното. Спазвайки този обет, нещастните стават щастливи и всеки човек печели благополучие и разцвет в продължение на доста животи. Правилата за съблюдаване на Екадаши: пост, духовни практики, щедрост.

Съвет от планетите: Всеки ден от живота ви отваря благоприятни условия за нравствен напредък за вас

Денят ще донесе шанс на родените на 8-ми, 17-ти, 18-ти, 26-и и 28-ми

8 май. Събота.

Събота е денят на Сатурн. Кармичен брой дневно 9 – Марс

Спокойствието е ключът към днешния триумф. Силните сили са в разгара си и ще би трябвало да проявим самообладание, с цел да ги запазим. Не спорете и не подреждайте нещата, не доказвайте нищо на никого. Това е денят, в който всичко, което се случва, би трябвало да се гледа умерено и метафизичен на света. Практикувайте приемане и добрина. Мъдреците споделят, че е елементарно да бъдеш благ, когато в близост има светци. Истинската сърдечна добрина се разкрива в действителни условия на живот, където няма идеални хора.

Съвети от планетите: Толкова е елементарно да бъдеш благ. Просто би трябвало да си визиите себе си на мястото на различен човек, преди да започнете да го съдите.

Денят е изключително удобен за родените на 9, 18, 19, 27 и 29

9 май. Неделя.

Неделя е слънчевият ден. Кармичен брой дневно 1 – Слънце

Днес е доста удобен ден. Слънчево, ярко. Той е обхванат с положителни и позитивни сили. Във ведическия календар този ден се назовава най-светлия и прелестен. На този ден получаваме резултатите от изходящия лунен месец. Вселената дава блага на великодушните, носи положителни хора на любящите и възнаграждава работливите. Днес ние се разпознаваме по нашите каузи. Опитайте се да приемете вярно всичко, което ви идва в този ден. Как ще се развие по-нататъшният ход на събитията зависи от вас.

Съвет от планетите: всеки ден Бог ни изпраща – дружно със слънцето – опцията да променим всичко, което ни прави нещастни

Денят ще донесе шанс на родените на 1, 10, 11, 19, 21, 28 и 31

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР