5-годишният Адриан от Пловдив, който беше обезобразен при жесток побой,

...
5-годишният Адриан от Пловдив, който беше обезобразен при жесток побой,
Коментари Харесай

Предават обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив на баща му

5-годишният Адриан от Пловдив, който беше обезобразен при нечовечен побой, заживява с татко си Венислав Алексиев от през днешния ден. От дирекцията в града на тепетата е издадена заповед за преустановяване на настаняването на детето в обществена услуга и предаването му на родителя на 2 февруари.

Както " 24 часа " към този момент писа, през вчерашния ден съдът постанови привременна мярка в интерес на бащата. Със единодушието на майката Стела Алексиева в хода на бракоразводното дело Венислав ще се грижи за сина им. За това ще му оказват помощ от екипа на Центъра за социална поддръжка към Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии.

Стела Алексиева привлечена към наказателна отговорност за причиняване на междинна телелесна щета на 5-годишното момче, довела до обезобразяването на главата му. Заедно с нея е упрекнат и приятелят ѝ Петър Чернев. Според прокуратурата той е отговорен и за още едно пострадване на детето, както и за насила. В момента майката е на независимост с мярка за неотклонение " подписка ". Чернев е в ареста.

Алексиева ще има право да вижда сина си един път седмично.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР