5 деца на починали служители на областната дирекция на МВР

...
5 деца на починали служители на областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Полицията в Монтана дари средства на децата на починали колеги

5 деца на умряли чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана получиха по 600 лв., събрани от обичайна Коледна благотворителна акция на полицейската дирекция. Дарението бе връчено от зам. шефа комисар Цветомил Христов.
Парични суми получиха 13-годишната Елица и 12-годишният й брат Димитър, деца на младши полицейски контрольор от сектора в Чипровци, 17-годишната Дария, щерка на умряла служителка на районното ръководство във Вършец, 19-годишният Денислав от Берковица и 20-годишният Олег Танов, наследник на прибързано умрял чиновник на районното ръководство в Монтана. Комисар Цветомил Христов увери децата, че сътрудниците на умрелите им родители постоянно ще им оказват помощ в сложни моменти и им пожела радостно посещане на идните Коледни и Новогодишни празници.
12-годишната Ния и 5-годишната Никол от Лом, дъщери на граничен служител на реда, умрял по време на командировка в тежка автомобилна злополука на пътя Бяла – Русе, полуха дарове от Коледната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на децата на починали и потърпевши чиновници. Те са 2 от 94-те деца, всяко от които беше дарено със сумата от 700 лв. на празненство в Академията на Министерство на вътрешните работи. В навечерието на празника децата ще получат от "Технополис " и "Практикер " ваучери на стойност 750 лв.. Към коледното издание се причислява и „ БИЛА - България “ с ваучери от по 150 лв..
Средствата за Коледната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на децата на починали и потърпевши чиновници се набират целогодишно посредством къси номера 1866 и 0900 5 1866, особено открити от телекомуникационните компании, и по банков път, а от няколко години и от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно заделят от заплатите си сума за благородната самодейност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР