5 активни лъча, предвождани от звездния отбор на Нестле за

...
5 активни лъча, предвождани от звездния отбор на Нестле за
Коментари Харесай

„Нестле за Живей Активно!“ превръща 18-ти септември в празник на движението

5 дейни лъча, предвождани от звездния тим на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022, ще се срещнат на 18-ти септември на основната сцена на събитието пред НДК.
3 км мини маратон и вечерен марш на четири лапи със събирателен пункт Кучешката градинка на Южен парк,  поход за родители с деца, тръгващ  от градинката пред църквата „ Св.Георги “, атрактивно шествие на две, три или четири колела със старт Княжевска градина, танцов флашмоб по Витошка и поход на бързоходци от Театър Българска Армия дават старт на програмата на „ Нестле за Живей Активно! Град 2022, чиято кулминационна точка ще бъде на централната сцена пред НДК и ще продължи с „ Нощ на отворените фитнеси “ до среднощ.

Първото вечерно издание на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022  си слага за цел да трансформира датата 18-ти септември в същински празник на придвижването и дейния метод на живот.

От 5 разнообразни лъча в центъра на София,  предвождани от някои от най-големите звезди на българския спорт и шоубизнес, ще тръгнат атрактивни шествия към централната сцена на събитието пред НДК. Идеята е всеки да може да избере по какъв начин да се причисли по най-забавния за него метод -  пешком, с бягане, танцувайки, с детска количка, на колело, тротинетка или скейт, самичък или в компанията на деца, другари, семейство и домашни любимци - единственото наложително изискване е да са забавлява  интензивно и дружно с останалите.

Хората с домашни любимци ще се срещнат в 18 часа в Кучешката градина в Южен парк 2, където ги очакват  провокации за четири лапи, поднесени от професионалния треньор на кучета Асен Аролски, доста занимания и лакомства, обезпечени от Purina. След това в 19 часа потегля и благотворителния поход на четири лапи към НДК като  за всяка извървяна крачка от домашните любимци и техните стопани Purina ще подари храна на приютите за бездомни кучета и котки. От същата локация  по същото време потегля и 3 км мини маратон, предвождан от националната рекордьорка на маратон Милица Мирчева, която ще покаже персонално на всички осмелили се да се включат в маратона, че бягането може да бъде елементарно и занимателно и надалеч не е единствено за експерти. 

В 19 часа потегля и атрактивно шествие на две, три или четири колела от Княжеска градина. Скейтъри, велосипедисти и ентусиасти  на тротинетки ще могат да покажат  умения по пътя към НДК по обезопасено трасе, водени от рапъра Хоумлес и олимпийския първенец Йордан Йовчев, който ще блесне освен с халки, само че и на тротинетка. На централната сцена пред НДК ги чакат специфични изненади и провокации, в които да покажат дали с изключение на да вършат трикове могат и да танцуват на колела.

Танците са застъпени и независимо като флашмоб шествие, тръгващо от ъгъла на Витошка и Солунска в 19 часа. Още от 18 часа Алфредо Торес и международната шампионка на дълъг скок за девойки Пламена Миткова загряват, дружно с всички искащи да се включат,  под звуците на горещи латино ритми, а на финала на шествието към танцуващите ще се причисли и жива музика, с цел да бъде влизането им на централната сцена  на НДК още по-впечатляващо.

Бързоходци с артистични умения и положително въодушевление се чакат пред театъра на Българската войска, където артистите от трупата, Екатерина Дафовска, Евгени Иванов – Пушката и Маруся Иванова ще поведат пешеходното шествие и ще броят, дружно с запалянковците общото количество извървени крачки, с цел да оповестят постигнатия връх от сцената пред НДК и най-активните да получат своите специфични награди

Походът за родители с деца, е значим фокус на самодейността,  тъй като придвижването и дейния здравословен метод на живот са привички, които се основават от най-ранна възраст. В градинката пред църквата „ Свети Георги “  още от 18.30 часа са организирани  дейни игри за всички възрасти с аниматори, среща с футболиста от националния отбор  Ивайло Чочев и младежите от юношеския тим на ЦСКА 1948, които ще загряват и упражняват с децата, както и доста смях и фотоси с талисмана на тима лъвчето Арми. За всички ще има лакомства и награди, а най-активните в похода към централната сцена пред НДК, предвождан от  Тереза Маринова и певиците Поли Генова и Вики от Мастило, ще получат още изненадващи страсти.

Брандовете на Нестле България,,,,,,,,, и ще се грижат за необятните усмивки на всички посетители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР