49-годишна жена от Астория, Орегон почина като бездомник, докато в

...
49-годишна жена от Астория, Орегон почина като бездомник, докато в
Коментари Харесай

Жена умря като бездомник, с непотърсени близо 1 млн. долара в сметката

49-годишна жена от Астория, Орегон умря като скитник, до момента в който в сметката си имала близо $1 млн., наследени от майка си. Тя обаче не ги потърсила в никакъв случай, а управляващите в щата не съумели да я открият, до момента в който към момента била жива, написа bg-voice.

Кати Бун издъхнала в подслон в Астория през януари 2020-а година. Тя била настанена там, откакто заболяла съществено. Четири години по-рано майка ѝ умряла и ѝ завещала 884 407 $. През това време Като обаче към този момент била на улицата, където постоянно взимала опиати.

Властите неведнъж се опитвали да се свържат с нея. Бил нает даже и частен дедектив, който да я намери. Всички опити обаче блъснали на камък.

Заради метода си на живот, тя развила съществено белодробно заболяване. Така била откарана в подслон за бездомници в Астория, където умряла в пъклен страдания.Докато парите седяли в сметаката ѝ, в очакване тя да си ги потърси, Кати спяла по пейки и на улицата.

„ Като в никакъв случай не е знаела, че има пари. Едва ли не е била наясно по какъв начин да си ги вземе “, описа татко ѝ Джак Спитил. Той разказва живота ѝ като доста тежък и счита, че с тези пари, тя сега е щяла да е жива.

Приятелите ѝ, с които тя живеела на улицата, описват, че тя е имала и психологични проблеми. В комбиниране с опиатите, те се обостряли.

Въпреки това постоянно била усмихната, от време на време обаче плачела за майка си.

Именно гибелта на Патрупа Луптън подтикнала Като към дрогата. Малко след кончината ѝ, тя избягала от вкъщи си и почнала да злоупотребява с опиатите, без да знае, че е милионерка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР