49-годишен мъж ще се изправи пред съда заради опит за

...
49-годишен мъж ще се изправи пред съда заради опит за
Коментари Харесай

Опит за убийство в Шекера: Мъж наръга пет пъти съсед след забележка на купон

49-годишен мъж ще се изправи пред съда поради опит за съзнателно ликвидиране. Кървавият случай се е разиграл в Шекер махала.

В края на март тази година хулиганът извадил тонколона пред къща на улица „ Дилянка”. От тонколоната звучала мощна музика, а мъжът употребявал алкохол.

В къщата, пред която бил спонтанния ваучър, живеело семейство, чиито близки неотдавна били умряли. Те помолили господина да понижи музиката или да я слуша на друго място, тъй като са в печал. Той обаче се държал нападателно и не го направил. В това време се събрали и други поданици на квартала, които също упорствали да не се подвига звук.

В следствие, живеещите в къщата татко и наследник още веднъж помолили нападателния мъж да спре музиката, при което той от своя страна почнал да ги наскърбява и извадил нож. В експанзията си намушкал пет пъти по-младият от двамата мъже. Пострадалият, 35-годишен пловдивчанин бил откаран в болница, където претърпял незабавни медицински интервенции и интервенции и е избавен. Ножът е конфискуван и прибавен като материално доказателство по делото.

Обвиняемият е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР