48-годишният мъж, който пострада най-тежко при пътния инцидент на магистрала

...
48-годишният мъж, който пострада най-тежко при пътния инцидент на магистрала
Коментари Харесай

Починал е мъжът, пометен от тир на магистрала „Тракия“

48-годишният мъж, който пострада най-тежко при пътния случай на автомагистрала “Тракия “, загуби борбата за живота си. Той е умрял нощес в 22.23 часа, в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване, където беше наведен след реанимационните мероприятия в Спешно поделение на МБАЛ-Пазарджик и възобновена сърдечна и дихателна активност. Това, оповестиха от Областната болница в Пазарджик.

Пострадалият е признат в болничното заведение с фрактури по тялото, ампутиран ляв крайник, непълен пневмоторакс и други контузии.

Снощи, от самокатастрофирала кола поради спукана гума в болничното заведение са признати 23-годишен мъж и 25-годишната му брачна половинка и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния водач на автомобила. Впоследствие, 48-годишен мъж е тежко ранен, откакто е ударен от товарен автомобил, до момента в който беседва с служителите на реда пристигнали на мястото на първата злополука.

Общо седем са потърпевшите при двете пътни катастрофи. За лекуване в УМБАЛ “Свети Георги “ в Пловдив е изпратено двегодишно дете. Неговите близки са освободени за домашно лекуване по тяхно предпочитание, както и двамата служители на реда, които бяха с леки пострадвания, откакто върху тях връхлита тежкотоварен автомобил, осведомят още от лечебното заведение.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР