48-годишната звезда се прослави заедно с Гери Халиуел, Мел Си

...
48-годишната звезда се прослави заедно с Гери Халиуел, Мел Си
Коментари Харесай

Мел Би: Надявам се Spice Girls да се съберем отново

48-годишната звезда се популяризира дружно с Гери Халиуел, Мел Си, Виктория Бекъм и Ема Бънтън в края на 90-те години на предишния век като част от момичешката група с многомилионни продажби, а през 2019 година групата се събра още веднъж като четиричленна за поредност от концерти , само че реши да остави всевъзможни проекти за ново събиране на Джинджър Спайс, защото загатна, че желае да се завърне и Пош Спайс.



Мел Би сподели пред The Sunday Express: " Разбира се, постоянно остават моите девойки: те са Spice Girls , само че не мога да споделям доста, тъй като постоянно ми споделят, че издавам секрети. В някакъв миг бих желала да направя нещо. Обичам да ги виждам дружно, постоянно е прелестно. Когато звездите се подредят, в някакъв миг, ще оставя решението на Гери да каже, че ще се съберем още веднъж. А Виктория Бекъм е доста известна и доста блестяща фешън дизайнерка. Но тя е и момиче от Spice Girls. Просто го означавам ".
 
 Мел Би Спайс гърлс БГНЕС, списък

Съдийката от " Америка търси гений " беше омъжена за 48-годишния продуцент Стивън от 2007 година до 2017 година в връзки, за които тя твърди, че са били насилствени - макар че той постоянно е отричал изказванията - и призна, че по това време се е борила да се " усеща добре ", само че от този момент се е научила да " приема " себе си.



Тя сподели: " Доста е мъчно да се чувстваш добре, когато непрекъснато ти споделят, че си дебела, грозна, остаряла . Отне ми доста време, с цел да възвърна увереността си. Увереността в тялото си, без значение от формата или размера, е нещо доста значимо за една жена. Pour Moi се стреми да прегърне размера и формата ви и да ги отпразнува. Те също по този начин на драго сърце дадоха % от облагата си на организацията " Помощ за дамите ", на която съм патрон от пет години и която е толкоз значима за мен. Харесва ми посланието да притежаваш своята убеденост. Притежавайте я, пазете я и не позволявайте на никого да ви я отнеме ", добави звездата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР