48-годишната Жени Марчева се радва на кариера и две пораснали

...
48-годишната Жени Марчева се радва на кариера и две пораснали
Коментари Харесай

След 20 години под един покрив: Истината за мъжа на Жени Марчева шокира всички!

48-годишната Жени Марчева се радва на кариера и две пораснали дъщери. Доскоро, единствено допреди година и малко, тя се хвалеше и с дълготраен брак и съвършен брачен партньор. Жени и Мартин бяха посочени за образец в светските среди, защото бяха дружно съвсем 20 лета.

Нещо повече - двамата се събират ужасно млади, само че Мартин се преценява и се съгласява да изчака жена си да роди тогава, когато е подготвена за това. Така първото им дете идва на света, когато тя е на 35 години, а второто, когато е на 38.

Мартин чисти, готви оказва помощ... по тази причина и мнозина останаха шокирани от развода на двойката, а се заприказва, че Марчева имала връзки с няколко мъже. Истината обаче се оказа напълно друга. Първи да кръшка е почнал кроткият Мартин, който не издържал на натоварения ритъм на работа на жена си.

Той си намерил държанка, с която имал връзка повече от година. Когато Жени научила, едвам не го умъртвила. Но след това му го върнала трижди със същия тип похождения.

" В един миг осъзнаха, че счупеното не може да се залепи и с цел да не се намразят, избраха да се разделят. Сега най-малко са в положителни, естествени връзки ", разкриват осведомени.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР