48-годишната австралийка Лилиан Ип оцелява пет дни в австралийския храсталак,

...
48-годишната австралийка Лилиан Ип оцелява пет дни в австралийския храсталак,
Коментари Харесай

Жена оцеля 5 дни в австралийския храсталак с бонбони и вино

48-годишната австралийка Лилиан Ип оцелява пет дни в австралийския буренак, като яде бонбони и пие една бутилка вино, споделя тя пред

Миналата неделя Ип направила неверен завой скоро откакто тръгнала на малко пътешестване в щата Виктория - единствено с цел да затъне колата ѝ в тежка тиня.

След като открила, че не може да се обади за помощ заради неналичието на мобилен телефон, Ип, която е въздържателка, решила да се поддържа с единствения наличен за нея метод на хранене: една бутилка вино и бонбони, които трябвало да бъдат подарък за майка ѝ.

Страхувайки се от най-лошото, Ип даже написа писмо до фамилията си, в което им споделя, че ги обича. Но след пет дни в пустинята тя е избавена от службите за незабавна помощ, които я виждат от небето в границите на въздушно търсене. Тя е откарана в болница, където е лекувана от обезводняване, само че по-късно е освободена.

 

" Мислех, че ще умра там ", споделя тя пред 9News Australia, откакто е открита, и прибавя, че " е била на път да се откаже " и че се е чувствала по този начин, като че ли " цялото ѝ тяло се е изключило ".

 

Ип, която употребила отоплителния апарат на колата си, с цел да се стопли през нощта, е била открита на 37 благи (60 км) от най-близкия град, оповестиха от полицията на щата Виктория. Те прибавиха, че здравословните проблеми, които не ѝ разрешавали да се отдалечи прекалено много от колата си, са били значим фактор за сполучливото ѝ избавяне.

 

" Тя е употребила доста здрав разсъдък, с цел да остане до колата си и да не се отклони в храсталаците, което е помогнало на полицията да я открие ", съобщи сержант Мартин Торпи от полицейския сектор в Уодонга. Той добави, че избавената жена е била " извънредно облекчена и признателна ", когато на мястото са пристигнали чиновниците на незабавната помощ.

 

И откакто по време на непланирания си престой в храсталака на Виктория Ип се е погрижила единствено за бутилка вино и малко бонбони, първата ѝ молба след спасяването ѝ наподобява уместна.

 

" Първото нещо, което ми хрумна, беше вода и цигара ", споделя тя пред 9News. " Слава Богу, полицайката имаше цигара. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР