48-годишен трафикант на мигранти изгоря, след като опита да подкупи

...
48-годишен трафикант на мигранти изгоря, след като опита да подкупи
Коментари Харесай

До Пловдив: Трафикант бутна 400 лв. на полицаи да му простя...

48-годишен трафикант на мигранти изгоря, откакто опита да подкупи служители на реда да си затворят очите. Той бил заловен в крачка през вчерашния ден на Автомагистрала " Тракия ", до село Цалапица.

Трафикантът карал мерцедес, когато бил спрян за инспекция. Униформените поискали документите му, при което водачът излязъл от возилото, с цел да им ги даде. Поставил документите на багажника на полицейската кола и сред тях поставил 400 лв., с цел да не му бъде осъществена инспекция.

Служителите на Министерство на вътрешните работи не взели парите и неотложно уведомили дежурния проверяващ служител на реда. Трафикантът бил арестуван. При осъществена инспекция в багажното поделение са открити трима чужденци без документи за идентичност. Установено е, че те са жители на Сирия - двама от тях младежи на 16 година и момче на 12 година Пътували в посока към София. Вече З настанени в Миграционен център. Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Вече му е повдигнато обвиняване. Може да получи до 10 години затвор и санкция до 15 бона по първото обвиняване, затвор до 6 години и санкция от 5 до 20 бона по второто.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР