48 часа след престрелката на Околовръстното шосе, от прокуратурата вдигнаха

...
48 часа след престрелката на Околовръстното шосе, от прокуратурата вдигнаха
Коментари Харесай

Стрелбата на Околовръстното е била заради място за паркиране -

48 часа след престрелката на Околовръстното шосе, от прокуратурата подвигнаха завесата какво се е случило.

„ Възникнал е спор по отношение на мястото, на което е паркиран един от колите на едно от потърпевшите лица ”, сподели представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. След замяна на реплики напрежението сред футболиста на ЦСКА Георги Йомов и брат му и другата компания ескалирало. Прераснало е в по-сериозен спор и се е стигнало до производство на изстрели.

Досъдебното произвеждане ще бъде трансферирано от Софийската градска прокуратура в районната, защото става дума за нанасяне на леки телесни повреди, обясниха от държавното обвиняване. По-късно Прокуратурата повдигна обвиняване на 43-годишния Цецко Йомов, произвелият изстрелите татко на футболиста. Припомняме, че при стрелбата бяха ранени двама души.

„ Бащата по-късно се е присъединил в спора. Спрямо него също е имало някаква експанзия. Стреляли са със стоп патрон ”, разгласи пред NOVA юрист на Цецко Йомов Мариана Тодорова. Според нея футболистът и брат му Тодор са били нападнати, а самодейност за багра на двамата синове е на така наречен потърпевши.

Бащата е упрекнат в безчинство и в закана с ликвидиране. Така отпадна първичната версия за опит за съзнателно ликвидиране. В късния следобяд братът на футболиста излезе от Столична дирекция на вътрешните работи
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР