47-годишният бивш данъчен Марин Събев от Пловдив е в неизвестност

...
47-годишният бивш данъчен Марин Събев от Пловдив е в неизвестност
Коментари Харесай

Бивш данъчен изчезна в Пловдив, семейството му го дири 5 месеца СНИМКА

47-годишният някогашен данъчен Марин Събев от Пловдив е в неопределеност от 5 месеца, а брачната половинка и щерка му го търсят къде ли не. Това съобщи "Марица ".

На 3 април тази година Марин напуснал дома си и оттогава никой не знае къде се намира. Той е висок към 1,90, наедрял, брадясал, облечен с кафяво яке и шушлеков панталон.



„ От 5 месеца е в неопределеност, само че познати, които няма по какъв начин да го сбъркат, са го виждали, което значи, че е жив и обикаля свободно. Хората, които са го срещали споделят, че е доста измършавял “, описа пред кореспондент на Marica.bg щерка му Петя Събева.

На 2 август Марин е видян от негови познати на на моста на ВИХВП да върви към бул. „ България “, само че те не знаели, че той е избягал и не алармирали на фамилията му.

Според Петя татко й е планувал е да избяга, тъй като малко преди този момент изискал пари от жена си и се разплакал. Награбил няколко карти за София, България и Европа, само че дъщяря му ги взела и той тръгнал без тях.

„ Потегли с документи и ключове. Той не обича да се сприятелява и да се заговаря и най-вероятно е някъде самичък “, съобщи обезпокоеното момиче.

Тя допуска, че евентуално татко й към момента има някакви финанси в себе си щом е оживял до началото на август.

Марин Събев е работил като данъчен в Национална агенция за приходите, само че бил заставен да напусне. Този факт му се отразил зле, не съумял да го преживее и изпаднал в тежко душевно положение.

„ Предположенията ни за бягството са, че откакто му се наложи да напусне работа, се усеща непотребен и излишен, защото не способства за фамилията и по тази причина е решил да постъпи по този начин “, описа момичето.

Според фамилията, другият вид е,че Марин сметнал, че някой го заплашва и посредством наличието му към околните си той ги заплашва. Дали в действителност някой го е заплашвал не се знае, тъй като не обичал споделя.

„ От полицията споделят, че го търсят, само че 5 месеца няма никакъв резултат. Пуснат е за общонационално търсене, 7 дни откакто изчезна “, добави девойката.

Семейството варе всеки, който види Марин, да се обади на щерка му Петя Събева на телефон: 0884 40 70 61, или в най-близкото полицейско районно ръководство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР