47-годишната Теодора Бахлова от е в неизвестност от 28 октомври,

...
47-годишната Теодора Бахлова от е в неизвестност от 28 октомври,
Коментари Харесай

Издирват 47-годишна бургазлийка, четвърти ден е в неизвестност

47-годишната Теодора Бахлова от е в неопределеност от 28 октомври, когато излязла от жилището си. От тогава няма никаква новина от нея, разгласи в обществените мрежи щерка й Християна Радоева, която моли за помощ. Тя е подала сигнал до полицията за публично търсене на майка й.
 Откриха жена, оповестена за търсене в Германия Откриха жена, оповестена за търсене в Германия
29-годишна госпожица от Омуртаг, търсена от службите в Германия, е била хваната по време на полицейска инспекция в Бяла Слатина. На 15....
Според дъщерята Теодора е излязла от вкъщи си в Бургас към 18 ч. на 28 октомври. Взела единствено телефона си и персонални документи. От няколко дни обаче телефонът й бил изключен, а последната интензивност на Теодора във Фейсбук, където тя постоянно коментирала събития, е от 29 октомври, написа.
" Това е майка ми, излязла е от вкъщи ни в гр.Бургас на 28.10 следобед и оттогава не се е прибрала, единствено с персонални документи и телефон е. Няма банкови транзакции. Моля в случай че някой я види да се обади на мен 0896105093 или на полицията ", зове Християна Радоева.
47-годишната Теодора от години живее в Лондон, само че се прибирала постоянно в родния Бургас. В деня на мистериозното си изгубване тя е разгласила пост в профила си във Фейсбук, в който върху илюстрация на дребна къщурка посред океана е написала: Ако изчезна ненадейно, да знаете, че съм тук ". Теодора Бахлова e възпитаничка на музикалното учебно заведение " Панчо Владигеров " в Бургас, изучавала е публицистика.
това е майка ми,излязла е от вкъщи ни в гр.Бургас на 28.10 следобед и оттогава не се е прибрала,само с персонални документи и...
Публикувахте от в 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР