47-годишен българин е един от тримата загинали при експлозията, която

...
47-годишен българин е един от тримата загинали при експлозията, която
Коментари Харесай

Загиналият при взрива в Мадрид българин е минавал случайно край избухналата сграда

47-годишен българин е един от тримата починали при детонацията, която избухна в центъра на Мадрид през вчерашния ден. На тротоара пред взривената постройка са били две от жертвите, едната от които е българският жител, съобщи БНР.
Според вицепрезидента на районното държавно управление Игнасио Агуадо те минавали инцидентно пред постройката. И двама умират на място. Информацията, че втората жертва е 85-годишна жена беше опровергана и беше конкретизирано, че става въпрос за мъж. Третата жертва е 35-годишен испанец, електротехник, татко на 4 деца, пристигнал да помогне в ремонта на газовия казан, който бил развален. 11 са ранените, един от които съществено. Сред потърпевшите са 5-ма свещеници, които били в енорийския дом.
 Българин е измежду починалите при гърмежа в Мадрид Българин е измежду починалите при гърмежа в Мадрид
Български жител - мъж на 47 години, е измежду починалите при гърмежа в Мадрид този следобяд. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. Пос...
Експлозията, породена от приключването на газ, срути в сряда следобяд няколко етажа на постройка, която принадлежи на Католическата черква. В нея се раздавала топла храна за бедните. Взривената постройка се намира сред Дом за възрастни хора и учебно заведение на улица Толедо в квартал Ла Латина. По това време учебното заведение било празно, а измежду жителите на дома за възрастни хора няма съществено потърпевши. Те са преместени в общински резиденции.
Живеещите на улица Толедо в началото са били евакуирани, а по-късно са се върнали по домовете си. Само 3 фамилии са останали в общински жилища, до момента в който не се откри дали жилищата им са безвредни. Взривената постройка ще бъде съборена, като работата по отстраняването ѝ ще стартира още през днешния ден.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР