46-годишният Цветелин Ленинов от Оряхово е мъжът, който в първите

...
46-годишният Цветелин Ленинов от Оряхово е мъжът, който в първите
Коментари Харесай

Разбра се кой е белокосият, спуснал се по въже от 6-ия етаж в Оряхово

46-годишният Цветелин Ленинов от Оряхово е мъжът, който в първите дни на годината бе сниман по какъв начин се спуска по въже от шестия етаж на блок, а клипът предизвика бурни страсти в обществените мрежи. 
Още по темата
Безработният мъж в този момент описа пред bTV, че появяването на патрулен полицейски автомобил пред жилищната постройка, го предиздвикала да предприеме рисковото слизане по въжето. 

" Това е в нас, аз се спускам от нас... Значи виждам патрул долу и по тази причина се спускам. От шестия етаж до първия са 19 метра. Аз слязох до втория, тъй като въжето до такава степен стигаше. Реших да скоча, да, четири метра съм скочил ", споделя Цветелин Ленинов. 

Той добавя, че по-късно схванал, че униформените въобще не са търсили него.

" Побягнах в посока онази улица, от полицията. Но те не са гонили мен. Те са били в същия вход, само че по различен случай, а аз не изчаках да видя, единствено видях колата им, че е долу, и по тази причина го направих ", твърди Ленинов.

След проявата в жанр Спайдърмен обаче безработният оряховец в действителност прави закононарушение, поради което прекарва 24 часа в ареста. Цветелин намушкал собствен комшия с кухненски нож в региона на гърдите след скандал. Потърпевшият Илиян Пандов твърди, че фамилията му е под непрекъснат душевен тормоз от страна на Ленинов.

 Снимка: Скрийншот/bTV

" Звъни ми по телефона в два часа през нощта, в три часа, от други телефони. Обяснява ми по какъв начин щял да ме коли, да ме пребива, да ми чупи ръцете, на жена ми, най-после споделя " ще те убия и теб и жена ти, целуни децата " ", разказва Пандов.

Той добавя, че вербалната експанзия ескалирала, откакто в игралното заведение, в което работи брачната половинка му, забранили на Цветелин Ленинов да влиза поради държанието му.

" Когато пристигам на работа го апелирам да си потегля. И оттова агресира против мен, против мъжа ми и към този момент против децата. Живеем в непрекъснат стрес и боязън. Имаме записи на телефонните му позвънявания ", безапелационна е Боянка Пандова.

46-годишният Ленинов обаче твърди, че не е нападал никого, а единствено се е отбранявал. Мъжът си призна и че е карал без удостоверение за правоуправление колата на своя позната.

" Взех я и потеглих към Враца. Никога не съм имал брошура ", изяснява той и добавя, че от полицията го задържат, в случай че не всеки ден, то през ден. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР