46-годишният Брейди подписа десетгодишен договор с американската телевизионна мрежа през

...
46-годишният Брейди подписа десетгодишен договор с американската телевизионна мрежа през
Коментари Харесай

Том Брейди се появява за първи път във FOX Sports след сделката си за $375 млн с телевизионния оператор

46-годишният Брейди подписа десетгодишен контракт с американската телевизионна мрежа през лятото на 2022 година

• Седемкратният първенец на Super Bowl игра за Мичиган от 1996 до 2000 година

Том Брейди най-сетне се появи по малкия екран за Fox Sports в това, което е част от договорка за 375 милиона $.

46-годишният мъж, който разкри, че се среща със супермодела Ирина Шейк предишния месец, се появи на екраните на почитателите на колежанския футбол, с цел да популяризира Wolverines на Fox Big Noon Kickoff в събота и изпрати известие на други съперничещи тимове още през цялото време.

 width=

" Вижте, момчета, ненавиждам да унищожавам това за всички останали, само че това е годината на Мичиган ", сподели някогашният куотърбек.

" Стигаме до две поредни трофеи от Големите 10, два бийтдауна от Охайо Стейт... скърбя, Урбан [Мейърс]... вижте, че треньорът Харбо си е върнал всички основни фигури. Той има куотърбек със сини чипове в лицето на J.J. Маккарти, двуглаво страшилище в задното поле и имаме заредена отбрана.

" Най-печелившата стратегия в историята на колежанския футбол е подготвена да тръгне и да направи още едно национално състезание. Разбрахме това...хайде! Go Blue!!`

Той беше част от тима на Wolverines, който победи Washington State Cougars в Rose Bowl през 1998 година, спечелвайки купа от националния шампионат, макар че Brian Griese стартира за Мичиган като куотърбек.

Брейди продължи да стартира всеки мач през сезоните 1998 и 1999 и беше почетно споменаване на All-Big Ten и през двата сезона. Той беше капитан на тима в старшата си година.

 width=

Останалото е история... Брейди беше определен от New England Patriots през 2000 година и завоюва шест трофеи на Super Bowl под управлението на Бил Беличик. Той също по този начин завоюва Супербоул през 2021 година с Tampa Bay Buccaneers.

Брейди се пенсионира до края на сезон 2022-23 и се чака да бъде почетен от Патриотите в първия мач на тима на 10 септември против Филаделфия Ийгълс на Gillette Stadium.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР