46-годишна българка е открита в неделя сутринта в безсъзнание в

...
46-годишна българка е открита в неделя сутринта в безсъзнание в
Коментари Харесай

Откриха мъртва българка в училище по йога в Индия

46-годишна българка е открита в неделя сутринта в безсъзнание в Бихарското учебно заведение по йога (BSY) в Мунгер, оповестява индийското издание „ Телеграф “. Тя е била откарана в частна болница " Севаян " с кола за спешна помощ, където лекарите оповестили, че е умряла.
Преди към месец дамата е пристигнала в BSY, с цел да учи йога, показва изданието.
По случая се води следствие. Жената е била настанена сама в BSY и полицията не е осведомена за някакво здравословно положение или заболяване, от което е страдала. До момента никой от учебното заведение по йога не е коментирал случая.
Началникът на сектора в Мунгер Котвали Дхирендра Панди съобщи, че българката е била открита в безсъзнание в 7 ч. сутринта, а органите на реда са били осведомени към 9 ч. сутринта.
" Извършена е аутопсия на тялото под надзора на поддивизионен магистрат и тя е снимана на видео ", сподели Панди. Полицията е поискала от регионалния шеф на Мунгер Навин Кумар да вземе ограничения за опазване на тялото.
Мениджърът на болница " Севаян " Мухамад Имран съобщи пред " Телеграф ", че лечебното заведение е получило искане за кола за спешна помощ от BSY. " Изпратена е кола за спешна помощ. Междувременно хората от BSY докараха дамата с друга кола за спешна помощ. Един от нашите лекари я прегледа и я разгласи за мъртва още при идването. Тя не е получила никакво лекуване в болничното заведение ", добави Имран.
Източници от държавното управление обявиха, че членовете на фамилията на българката са били осведомени за гибелта ѝ, само че са споделили, че им е невероятно да дойдат в Индия за последния ѝ ритуал. " Ще потърсим инструкции от висшите чиновници и членовете на фамилията ѝ. Ако е належащо, последният ѝ ритуал ще бъде осъществен в Мунгер от BSY или от държавното управление ", съобщи източник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР