45 са сигналите за купуване на гласове в цялата страна.

...
45 са сигналите за купуване на гласове в цялата страна.
Коментари Харесай

Главният комисар на МВР: Има 45 сигнала за купуване на гласове в цялата страна

45 са сигналите за пазаруване на гласове в цялата страна. Има арестувани 4 или 5 души. Това съобщи на брифинг в Пловдив основния комисар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" „ Има към 45 сигнала за пазаруване на гласове на територията на цялата страна. Образувани са осем досъдебни производства ”, акцентира основният комисар. И добави: „ 4 или 5 души са арестувани. Някои за 24 часа, а други за 72 часа ”.

По думите му схемите за пазаруване на гласове са обичайни. „ Става дума за опрощаване на лихви, предоставяне на парични суми, схемата „ дърва против глас “, ревизират се данни за завишаване на преносимите секции ”, добави той.

Главният комисар разяснява и мащабната акция против противозаконната миграция, която се организира на територията на няколко регионални дирекции на полицията.

В рамките на 2 дни са ударени две групи на територията на Сливен.12 лица са арестувани за присъединяване в канал за трафик на бежанци. 5 са с повдигнати обвинявания и мярка за неотклонение задържане за 72 часа, сподели Тодоров.

Сред задържаните е и ръководителят на канала, който е сирийски жител. Той живее в Пловдив, където има законна работа и другарка.

Има данни, че рейсът с незаконни бежанци, който умъртви двама служители на реда в Бургас, е бил част от разрушения канал. Мигрантите са набирани в Истанбул и прекарвани през територията на нашата страна против 2000 - 3000 евро.

Всички версии, в това число тази, ще бъдат обширно тествани, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той се ангажира с още резултати в идващите дни.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1429768347433484
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР