Световно първенство за жени: Шефът на ФА на Испания Луис Рубиалес казва, че съжалява, след като целуна Дженифър Хермосо по устните след победата

...
45-годишният също беше сграбчил чатала си в победен жест, като
Коментари Харесай

45-годишният също беше сграбчил чатала си в победен жест, като че ли не забеляза 16 -годишната принцеса инфанта София стоеше наблизо.

Феновете са с разбито сърце след загубата на Англия

След критики от страна на испанското правителство г-н Рубиалес призна, че „със сигурност е направил грешка“, докато е бил в „момент на максимална възбуда“ .

Във видео, публикувано в понеделник, той каза: „Видяхме го като нещо нормално, естествено и по никакъв начин недобросъвестно. Но навън изглежда, че е създадена суматоха.

>

„Когато си президент на толкова важна институция като федерацията, трябва да си по-внимателен.“

Спорът засенчи победата на Испания с 1-0 над Англия.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> Онлайн популярността на лъвиците се покачва въпреки разбито сърце във финала на Световната купа за жени

Министърът на равенството Ирене Монтеро написа в социалните медии: „Това е форма на сексуален насилие, което жените страдат ежедневно и което досега е било невидимо и което не трябва да нормализираме."

Във видео в Instagram, заснето в съблекалнята след инцидента, играчите бяха видени да крещят и смее се, докато гледа как целувката се възпроизвежда по телефона - с възклик на Хермосо: "Но не ми хареса!" „Това беше напълно спонтанен взаимен жест заради огромната радост, която носи спечелването на Световна купа.

„Президентът и аз имаме страхотни отношения, поведението му с всички нас беше изключително и беше естествен жест на привързаност и благодарност."

Sky Sports News се свърза с испанската футболна асоциация за коментар.

Прочетете повече:
Победителят в мача от Световната купа на Испания научава за смъртта на баща си след мача

Лъвиците поздравяват феновете, докато се прибират вкъщи

Хермосо стартира срещу Англия на финала на Световното първенство в Сидни, но й беше отнет шансът да се впише в протокола, след като дузпата й беше спряна от вратаря на Лъвицата Мери Ърпс.

Испания се връща в Мадрид с победа, след като спечели Световната купа за жени за първи път - като голът на Олга Кармона от първото полувреме се оказа твърде много за Англия.

Лъвиците също започнаха пътуването си обратно към Лондон, с онлайн кадри, показващи как екипът е аплодиран в самолета си на летището.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР