45-годишният Хасан Зубиер е бил намушкан няколко пъти, докато се

...
45-годишният Хасан Зубиер е бил намушкан няколко пъти, докато се
Коментари Харесай

Кошмарен разказ от Финландия! Ранен при кървавата баня: Опитах да спра кръвта на една жена, но тогава ме намушкаха в гърба

45-годишният Хасан Зубиер е бил намушкан няколко пъти, до момента в който се е опитвал да помогне на ранена жена, която по-късно умира в ръцете му при нападението в Турку, Финландия, написа " Дейли мейл ".

" Ние се разхождахме по площада, когато внезапно чухме някой да крещи. Обърнах се и видях по какъв начин мъж наръга жена, която лежеше на земята ", споделя той.

Втурнах се да оказа помощ, като се пробвах да спра кръвта. Други се пробваха да ѝ приложат първа помощ. Тогава нападателят обаче се обърна и се втурна към приятелката ми. Аз се изправих и застанах сред двамата, а той ме наръга два пъти ", споделя още той.

След това нападателят се е отдалечил, а към този момент ранен мъжът още веднъж се е върнал при дамата.

" Опитах да спра кръвта от гърлото ѝ, само че тогава усетих още един прорез. Жената беше толкоз зле, че умря в ръцете ми. Нападателят се беше върнал и ме рани в гърба и врата. Лявата ми ръка е съществено потърпевша. Нервът е повреден и лекарите не знаят дали ще могат да я спасят.

Зубиер и приятелката му били на отмора в Турку. Планували да се качат на круизен транспортен съд до Стокхолм в петък.

Двама души починаха, а други 8 бяха ранени, откакто въоръжени с ножове мъже нападнаха туристите във финландския град Турку през вчерашния ден. 3 минути след началото на офанзивата полицията простреля един от нападателите в крайници, по-късно до арестува. Полицията проверява дали той е имал съучастници.












Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР