45-годишен мъж се е самоубил, хвърляйки се от моста над

...
45-годишен мъж се е самоубил, хвърляйки се от моста над
Коментари Харесай

Гурбетчия загина, хвърляйки се от 50-метров мост в Родопите

45-годишен мъж се е самоубил, хвърляйки се от моста над река Голяма на разклона за село Ерма река в Родопите. Мъжът е паднал във водата от над 50 метра височина. Тялото на Зарко Боюклиев е намерено от охранител на хвостохранилището.

Мъжът от февруари т. година работи в Германия. В понеделник се обадил на татко си, че си потегля за България. По данни на полицията е влезнал в страната ни през "Дунав мост " през вчерашния ден. Мъжът по този начин и не стигнал до родното си село. Оставил багажа си на тротоара – раница и тетрадка, и ги е запалил. Скочил е от средата на моста. Охранител на хвостохранилището видял пушека, спрял колата, погледнал надолу и съзрял натрупа, предава "Отзвук ".

Мъжът е бил с разрушен череп, умрял е незабавно. Тялото е извадено от чиновници на пожарната и е превозено за аутопсия в смолянската болница.

Според поданици на селото от 2015 година Боюклиев има психологично разстройство, лежал е и два-три пъти в диспансера в Устово. Тръгнал за Германия на 25 февруари т. година Преди това е работил в строителството в София.

Починалият е разведен, има щерка, която е абитуриентка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР