45 години след пазарното лансиране на емблемата Golf GTI, днес Volkswagen

...
45 години след пазарното лансиране на
емблемата Golf GTI, днес Volkswagen
Коментари Харесай

300 конски сили за юбилейният Volkswagen анонсира Golf GTI Clubsport 45

45 години след пазарното лансиране на емблемата Golf GTI, през днешния ден Volkswagen разпространи подробности за неговата юбилейна версия Golf GTI Clubsport 45, която ще бъде налична за предварителна поръчна от следващата седмица.

Екслузивната версия Golf GTI Clubsport 45, която е оценена на 47 790 евро за Германия, се отличава от " " с ексклузивно черно осъществяване на тавана, задния спойлер и рамката на задното стъкло, IQ.Light диодна осветителна система с червени акценти и други.

В резултат а консолидираното на наличният като в допълнение съоръжение пакет Race, който е общоприет при Golf GTI Clubsport 45, автомобилът получава неповторими за версията 19-цолови Scottsdale черни алуминиеви джанти с червени акценти, спортна изпускателна система и елиминиране на електронния ограничител на скоростта (250 км/ч стандартно).

Тематични GTI червени детайли откриваме и в интериора на Golf GTI Clubsport 45, като те отбелязва наличие в бродировка GTI на облегалките на предните две спортни седалки, в тематичната брандировка 45 на средната сдвоена спица на многофункционалният волан и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР