45 албума и 56 години дълбоко в своята знаменита кариера

...
45 албума и 56 години дълбоко в своята знаменита кариера
Коментари Харесай

Нийл Йънг и Crazy Horse обявяват турне за 2024 г. Вземете билети днес

45 албума и 56 години надълбоко в своята популярна кариера в Залата на славата на рокендрола, Нийл Йънг не демонстрира признаци на закъснение.

78-годишният рокер преди малко разгласи, че издава „ FU##IN’ UP “ на 26 април и ще обиколи цяла Северна Америка с Crazy Horse тази пролет.

По пътя някогашният член на CSNY ще се отбие в Camden, Freedom Mortgage Pavilion в Ню Джърси в неделя, 12 май, и в Queens, NY's Forest Hills Stadium във вторник, 14 май.

Освен това той е плануван да бъде хедлайнер на джаз фестивала в Ню Орлиънс, както и на фестивала Bourbon and Beyond в Луисвил, Кентукки.

И в случай че желаете да чуете артиста на „ Old Man “ да извършва присъщи песни като „ Ohio “, „ Heart of Gold “ и други онлайн, можете да вземете билети още през днешния ден.

Въпреки че инвентарът не е разполагаем в Ticketmaster до петък, 16 февруари, почитателите, които желаят да са сигурни, че имат билети авансово, могат да закупят от уеб сайтове като Vivid Seats, преди билетите да бъдат публично пуснати в продажба.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР