45 000 лв. са необходими спешно за животоспасяваща операция на

...
45 000 лв. са необходими спешно за животоспасяваща операция на
Коментари Харесай

Да помогнем! Спешно се търсят 45 000 лв. за живота на 7-годишния Радо от Бургас

45 000 лева са нужни незабавно за животоспасяваща интервенция на 7-годишния Радослав Дойчев от Бургас. Парите би трябвало да се съберат до 3 януари, с цел да може момченцето да продължи своята борба за живот.

Ради е болен от четири години. Той страда от нападателна форма на рак на меките тъкани. Три години фамилията му съумява да се оправя единствено и с другари, разпродава парцели, с цел да обезпечи средства за лекуването.

От към година със събирането на средствата са се заели админите на групата " Да помогнем на Радо оздравее ". Досега за момченцето има извършени три сполучливи акции за набиране на средства.

От през днешния ден стартира четвъртата акция, само че времето е прекомерно малко, по тази причина админите на фейсбук страницата тръси подпомагане от всички, които биха могли да оказват помощ.

Във фейсбук групата " Да помогнем на Радо да оздравее " съвсем всекидневно се оповестява за положението на детето, публикувайки настояща информация от родителите на Радо, които са неразделно до него. Там е оповестена и досегашната здравна документи на момченцето, както и банковата сметка за събиране на средства.

Снимки на дребния Радо, който безстрашно се бори за живота си, са публикувани из обществените мрежи. На тях той най-често се усмихва от болничното легло, с неясно измъчено личице, със системи на ръцете след следващата химиотерапия, вливки на биологично лекарство или тежка оперативна намеса.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР