44 зрелостници от випуск 2019/2020 г. бяха удостоени с отличието

...
44 зрелостници от випуск 2019/2020 г. бяха удостоени с отличието
Коментари Харесай

44 зрелостници получиха почетно отличие от МОН

44 зрелостници от випуск 2019/2020 година бяха удостоени с оценката на Министерството на образованието и науката „ Национална тапия “. Почетната грамота се присъжда на възпитаници с отличен триумф (6,00) по всички образователни предмети, вписани в дипломата за приблизително обучение и за изявени качества в региона на науките, технологиите, изкуствата и спорта.

Министър Красимир Вълчев поздрави учениците за високите им достижения и изрази убеденост в бъдещата им сполучлива реализация.

Сама по себе си просветителната система не може да подсигурява триумф, само че трудът, упоритостта, въображението са пътят на развиването. Вие сте освен най-хубавите, само че и най-мотивираните да се справяте с провокациите, означи той.

По думите му положителните достижение на децата са отражение и на усърдната работа на учителите. Учениците също благодариха на учителите и родителите си за поддръжката. Те обявиха, че учебните заведения им са дали опция да разпрострат капацитета си и да реализират високи оценки.

Министър Вълчев добави, че качественото обучение постоянно е било причина за пълностоен живот. Според него в идващите години страната ни ще бъде по-добро място за реализация на младежите.

Предстоят ни още по-големи цифрови трансформации. За да бъдем част от развитите страни, би трябвало да имаме задоволително готови експерти в региона на естествените науки, математиката и осведомителните технологии, сподели още той.



Снимка: МОН

Заместник-министър Таня Михайлова също поздрави отличниците за проявения блян, труд и неизменност.

В българското учебно заведение освен се преподава, само че се отделя време за образование и създаване на ценностната система на учениците, уточни тя.

Според нея най-хубавото достижение е, че зрелостниците имат упоритост, която ще им помогне във всички насоки на развиване.

Вие сте положителни, млади, умни и интелигентни хора. Докажете, че учебното заведение ви е дало добра основа, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР