44-годишният писател Блейк Бътлър от САЩ, след трагичното самоубийство на

...
44-годишният писател Блейк Бътлър от САЩ, след трагичното самоубийство на
Коментари Харесай

След смъртта на съпругата си мъж разкри ужасна тайна: коя всъщност е тя СНИМКИ

44-годишният публицист Блейк Бътлър от Съединени американски щати, след трагичното самоубийство на брачната половинка си, 39-годишната Моли Бродак, също публицист и преподавател, ненадейно научи за нейния скришен живот. Мъжът неотдавна разгласява записки, наречени „ Моли “, в които споделя в детайли историята на тяхната нещастна обич.

Блейк се среща с обичаната си във Facebook. Жената незабавно споделила с него тежкото си детство. Тя споделила, че татко й е ограбвал банки, с цел да изплати задължения за хазарт и е бил в пандиза два пъти. А майка й била диагностицирана с биполярно разстройство на личността, тъй че не й обръщала задоволително внимание. А самата Моли по някакъв метод ограбила магазин, след което се озовала зад решетките.

Оказа се обаче, че това не е всичко, пише New York Post. На 12-годишна възраст Моли употребявала хероин, разрешавала на гаджетата си да я изгарят с цигари и като цяло е била публично омъжена, когато стартира да излиза с Блейк.

Американецът разкри ужасната истина, когато потърси в телефона си фотоси на умрялата за слайдшоу, с цел да направи ретроспекция на погребението. Това, което видял в архивните файлове, го шокирало същински. Сред купищата фотоси имало фрагменти, на които тя театралничи по долни дрехи и със секс играчки. Освен това е непокътната нейната интимна преписка с доста любовници. И това е единствено няколко седмици след сватбата.
 Изневяра във връзка, по какъв начин да се оправим със гибелта на обичан човек, истории от живота, записки, книга, Съединени американски щати Моли Бродак и Блейк Бътлър 
Копаейки по-дълбоко, Блейк Бътлър откри звук палави имейли от студенти от другите колежи, в които преподавала жена му.

" Намерих и преписка с някакъв стихотворец. Той трябваше да лети, с цел да прави секс с нея. Моли му изпратила пари няколко пъти, към 1500 $ ", сподели мъжът и добави, че разкриването на такова огромната неистина му помогнало да се оправи по-лесно със загубата.

Той заключи, че умрялата Моли евентуално е имала разстройство на личността.

Сега Бътлър откри нова обич и се ожени. Заедно с новата си обичана той живее щастливо в Балтимор.

„ Разбрах, че до Моли не съм търсил обич, а метод да се самоунищожа “, приключи мъжът.
 Изневяра във връзка, по какъв начин да се оправим със гибелта на обичан човек, истории от живота, записки, книга, Съединени американски щати Моли Бродак и Блейк Бътлър Снимки: Блейк Бътлър  Изневяра във връзка, по какъв начин да се оправим със гибелта на обичан човек, истории от живота, записки, книга, Съединени американски щати

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР