44-годишната Димитринка Ненчева от пловдивското село Чернозем е била арестувана

...
44-годишната Димитринка Ненчева от пловдивското село Чернозем е била арестувана
Коментари Харесай

Домакиня уби мъжа си с чиния в Черноземен

44-годишната Димитринка Ненчева от пловдивското село Чернозем е била задържана през вчерашния ден от хисарската полиция. В новогодишната нощ мъжът й - Стоян Ненчев, се прибрал солидно пийнал вкъщи си. Разразил се фамилен скандал, в яда си Димитринка сграбчила една паница и блъснала с все мощ 54-годишния си брачен партньор, написа Блиц. От удара се появила голяма прорезна рана на слепоочието на Стоян, той отишъл в другата стая и си лежащ.

Всичко било оплискано с кръв, само че Димитринка не счела за нужно да извика незабавна помощ или полиция. На сутринта разбеснялата се брачна половинка разкрила благоверния си мъртъв. Когато пристигнала полицията, ченгетата се хванали за главата - в стаята, в която станал абсурдът, имало на всички места кръв. Трупът е откаран в Съдебна медицина Пловдив, където патоанатомите открили, че Ненчев е умрял не от удара или от кръвозагуба, а от сърдечна непълнота.

Въпреки това, Димитринка е била закопчана за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. Вероятно дамата ще се размине без съд, защото не тя е предизвикала гибелта на мъжа си. Приживе Стоян бил непрекъснато пийнал, а свадите и побоищата били чест сателит в всекидневието на фамилията. То има две деца-синът е на 25 години и е кравар, сега на случая бил на работа. Момичето е на 22 години и живее в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР