44-годишната актриса Дафина Кацарска е една от двете жени, намерени

...
44-годишната актриса Дафина Кацарска е една от двете жени, намерени
Коментари Харесай

Отиде си талантливата актриса Дафина Кацарска

44-годишната актриса Дафина Кацарска е една от двете дами, открити мъртви в жилището им в ЖР „ Тракия “, заяви радио „ Дарик “. Най-вероятно гибелта й е в резултат на епилептичен припадък, настъпил при намирането на умрялата й майка. По-възрастната жена е издъхнала от сърдечен удар.

Както Дарик заяви, телата на майка и щерка бяха открити в апартамент в ЖР „ Тракия “ в Пловдив. Сигналът е бил подаден на 19 януари на тел. 112 към 18.30 часа от мъж, родственик на умрелите дами, който разкрил безжизнените тела на двете дами, прецизираха от полицията.

Извършен е оглед от правосъден доктор, не са открити следи от принуждение. И майката, и дъщерята са били с влошено здравословно положение. Няма данни и за самоубийство.

Телата са откарани за аутопсия в Съдебна медицина. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомена и Районна прокуратура.

Дафина Кацарска е приключила НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “. Тя е позната измежду пловдивските театрални среди. Била е част прословутата школа в Драматичния спектакъл „ Гълъбарника “, ръководена от починалия режисьор Христо Церовски. Участвала е и в представления, играни на сцената на Пловдивския трагичен спектакъл „ Н. О. Масалитинов “. Била е актриса и в Пазарджишкия спектакъл, както и част от столични продукции. За малко е работила и в чужбина. Номинирана е за премията „ Аскеер “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР