44-годишен шофьор на лек автомобил БМВ предизвика катастрофа на магистрала

...
44-годишен шофьор на лек автомобил БМВ предизвика катастрофа на магистрала
Коментари Харесай

Шофьор на БМВ се заби в камион на АМ Тракия, дрегерът отчете 3,43 промила

44-годишен водач на лек автомобил БМВ провокира злополука на автомагистрала " Тракия ", а при инспекцията за алкохол с дрегер се оказа, че е седнал зад кормилото с внушителните 3,43 промила, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Инцидентът е станал малко след 123-ия километър в посока София.

Водачът на колата с пловдивска регистрация изгубил надзор и се блъснал в движещия се пред него камион " Ивеко ". На местопроизшествието дошъл патрул на пловдивската полиция, който направил инспекция на документите на двамата водачи, взели участие в случая и подложил на полеви тест за приложимост на алкохол водачите.

Оказало се, че виновният лидер е седнал зад кормилото на БМВ-то, което е непозната благосъстоятелност, след сериозна приложимост на алкохол. Уредът отчел алкохолна централизация от внушителните 3.43 промила.

 Снимка: МВР-Пловдив

Причинилият произшествието е пловдивчанин на 44 години.

При направената информация се оказало, че лидерът е дееспособен от 26 години и досега има формирани 5 акта за разнообразни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, само че различен път не е бил хващан да кара пил.

Мъжът е арестуван, а казусът докладван на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР