44-годишен мъж от Търговище с инициали Д. Л. е привлечен

...
44-годишен мъж от Търговище с инициали Д. Л. е привлечен
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняем задържания за убийството в Търговище

44-годишен мъж от Търговище с букви Д. Л. е притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура за съзнателно ликвидиране на 42-годишен търсен негов съгражданин, оповестиха от държавното обвиняване, написа.

Припомняме - през вчерашния ден стана ясно, че в тази ситуация с открития мъртъв в сряда търсен мъж от града се касае за ликвидиране, като за закононарушението беше задържан престъпно проявен негов съгражданин.

Обвиненият за убийството е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, а през днешния ден съдът ще прегледа искане на обвиняването да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ".

От прокуратурата означават, че убийството е осъществено на 7 януари 2024 година. Жертва на тежкото закононарушение е другар на обвинения, който е бил разгласен за общодържавно търсене от органите на Министерство на вътрешните работи по сигнал на негови близки. Тялото на убития е открито на 10 януари в околност край града.

Работата по доказване и документиране на закононарушението продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. Изясняват се всички обстоятелства и условия, както и претекстовете за осъществяването на убийството. Назначени са голям брой експертизи.

Информацията по случая е показана през днешния ден на брифинг от зам. окръжния прокурор и представител на Окръжната прокуратура в Търговище Васил Ангелов и шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Светлин Петев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР