43-годишният полицай Владимир Панайотов, който на 19 юли 2021 със

...
43-годишният полицай Владимир Панайотов, който на 19 юли 2021 със
Коментари Харесай

Полицай, сгазил дете на зебра, не ще затвор

43-годишният служител на реда Владимир Панайотов, който на 19 юли 2021 със служебния си автомобил умъртви 7-годишно дете на пешеходна пътека в село Братаница, апелира присъда от 4 години и 8 месеца, постановена от Пазарджишкия областен съд.

Делото се гледа в Апелативен съд Пловдив през днешния ден.

Панайотов е лишен от право да ръководи МПС за период от 6 години.

Той е чиновник от Борба с проведената престъпност към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Пазарджик.

Ден след случая, който става с Шкода, собстевност на Областната дирекция на полицията, Панайотов бе пуснат под парична гаранция от 5000 лева

Близките на детето излязоха на митинг, обезпокоени да не бъдат прикрити доказателства за виновността му, защото казусът въобще не бе разгласен в полицейските сводки.

Панайотов има и друго нарушаване в Пловдив. Три години преди да опустоши детето на зебра той извадил и опрял служебния си револвер в главата на млад мъж, който с приятелката си разхождал питбул без намордник. Тогава обаче недоволството на двойката останало без последици.

„ Този човек си мисли, че е над закона. Моника беше най-малкото ни дете. Тя ни беше насладата и гордостта. Жена ми още е в потрес. Нито се храни, нито пие вода “, сподели бащата на детето Марин Калоферов.

Автомобили били спрели пред пешеходната пътека, с цел да мине момичето със сестра си, когато служителят на реда и то със длъжностен автомобил прекосява през бързата лента и опустошава детето. За благополучие, сестричето остава невредимо.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР