43-годишният Ганчо Ганчев, който разби прозореца на товарен бус и

...
43-годишният Ганчо Ганчев, който разби прозореца на товарен бус и
Коментари Харесай

Повдигнаха три обвинения на мъжа, разбил прозореца на бус в Пловдив

43-годишният Ганчо Ганчев, който разруши прозореца на товарен бус и рани водача му в Пловдив, бе доведен под стража в съда. Прокуратурата му повдигна три обвинявания и внесе искане за непрекъсната мярка за неотклонение, поради хулиганската постъпка.

 

Инцидентът стана на 23 октомври към 17:00 часа на ул. " Петър Динеков " в регион „ Южен “. Изяснено е, че Ганчев е препречил пътя на буса, ръководен от 21-годишния Артур Мол. След това по-възрастният мъж слязъл от колата и се доближил към товарния автомобил и нанесъл серия от удари с длан и счупил страничното стъкло на вратата. Счупените стъкла са предизвикали пострадвания към лявата скула и китка на водача. Пътуващият до него пасажер е снимал част от случая.

В следствие потърпевшият съумял да заобиколи препречилата го кола и откакто се отдалечил подал сигнал. После отишъл в болница и си изкарал си здравно.

Адвокатът на Ганчев - Кирил Николов изиска съдът да допусне като очевидец работодателят на обвинения, който да даде характеристични данни за него, заяви

Очаквайте детайлности от съвещанието по-късно. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР