42-годишният Николай Дойчев от Стара Загора, който е баща на

...
42-годишният Николай Дойчев от Стара Загора, който е баща на
Коментари Харесай

Зов за помощ: 42-годишният татко на малката Симона има нужда от 19 000 евро, за да живее

42-годишният Николай Дойчев от Стара Загора, който е татко на 6-годишно момиченце, се нуждае незабавно от 19 000 евро, с цел да продължи битката си с тежко онкологично заболязаване.

Съпругата му Венета прикани всички, които имат опция, да оказват помощ на Ники да живее.

" Имаме 6-годишна дъщеричка и се споделя Симона, която е насладата и слънцето в нашия живот. Ние сме нормално семейство и живота ни до момента преминаваше умерено, заедно и в съгласие. Оказа се, че ориста ни е приготвила тежки тествания, през които би трябвало да преминем. Злата новина ни връхлетя 26 юли 2021 година, и беше удар за всички нас. И пристигна един интервал в който Николай се оплака, че му пресяда на хронопровода и болки в стомаха и един обикновен обзор при гастроентеролог - прекатурна за момент живота ни. Оказа се най-страшното ", споделя младата жена.

След първите проучвания диагнозата е безапелационна - Николай има рак на хронопровода и стомаха. Веднага е стартирано лекуване в столична болница, само че след повече от шест месеца се оказва, че няма никакво възстановяване. Семейството се свързва с турска клиника, където дават огромни очаквания за изцеление. Направени са нови проучвания, скенер и проект за лекуване.

За първичния стадий на лекуване обаче Николай и брачната половинка му би трябвало да съберат 19 000 евро до края на месец май.

" В началото успявахме да се оправим сами само че към този момент изнемогваме и имаме незабавна потребност от вашата поддръжка. Именно за това се обръщаме към всички вас с обезверен вик за помощ. Моля, помогнете ни! Добри хора, апелирам бъдете до нас и помогнете на Николай да оздравее. И едно малко слънчице да пораства с татко си ", прикани Венета Дойчева.

Всеки, който има опция и желае да помогне на Николай, може да го направи по следните способи:

1. Дарение по дарителската сметка

Обединена българска банка " АД

IBAN:BG18UBBS80021030870150

BIC:UBBSBGSF

Титуляр:Николай Иванов Дойчев

NIKOLAY IVANOV DOYCHEV

2. Дарение посредством PayPal : [email protected]

3. Дарение посредством Revolut : @nikola55kr

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР