42-годишната певица се обърна към феновете си, написвайки пост в

...
42-годишната певица се обърна към феновете си, написвайки пост в
Коментари Харесай

Бритни Спиърс: Никога няма да се върна в музикалната индустрия

42-годишната певица се обърна към почитателите си, написвайки пост в Instagram, с цел да опровергае последните известия в медиите, че записва нов албум, заяви NewsNow.


" За да сме наясно, множеството вести са нелепости! Продължават да настояват, че се обръщам към инцидентни хора, с цел да направя нов албум. Никога няма да се върна в музикалната промишленост! " - разгласява звездата.

" Когато пиша, пиша за развлечение или пиша текстовете за други хора. За тези от вас, които са прочели книгата ми, има доста неща, които не знаете за мен. През последните 2 години съм написал над 20 песни за други хора!!! "

Тя добави: " Аз съм създател на текстове и почтено казано, това ми харесва. Хората също по този начин споделят, че книгата ми е била издадена без моето утвърждение нелегално, а това надалеч не е правилно. Чели ли сте новините тези дни? Аз съм толкоз обичана и благословена "

Постът на Спиърс включваше графичното изображение на остаряла картина, на която жена държи отрязана глава на мъж върху паница.

В неотдавнашни публикации от Page Six и The Sun се твърдеше, че певицата и екипът й са се обърнали към изпълнителките Charli XCX и Julia Michaels, с цел да ѝ оказват помощ да сътвори новия си албум. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР