42-годишен мъж се бори за живота си в монтанската болница,

...
42-годишен мъж се бори за живота си в монтанската болница,
Коментари Харесай

Задържан мъж в Берковица се бори за живота си, близки се съмняват в полицейско насилие

42-годишен мъж се бори за живота си в монтанската болница, откакто преди този момент е бил арестуван от полицейски чиновници в Берковица за владеене на опиати, предава

Според полицията, той се е самонаранил в ареста, като паднал върху маса . Зоран и негов другар били на площада в града предишния четвъртък по здрач, където били видяни във очевидно нетрезво положение от чиновници на реда.

При осъществен обиск в РПУ-то в раницата на мъжа са открити 2,25 грама канабис . Според информацията на полицията той е блъснал чиновник на реда в региона на лицето и дясната ръка.

Според бюлетина на полицията към 2 часа след среднощ Зоран става от леглото в ареста и пада няколко пъти върху масата , при което се е наранил. Извикана е кола за спешна помощ и е откаран в болница.

„ Той беше признат към 6 часа сутринта с черепно-мозъчна контузия, с разкъсно пострадване по лицето и с гръдна контузия. Беше опериран по неотложност ” , споделя медикът, приел 42-годишния мъж в болничното заведение.

По думите на лекаря пострадалият не е допустимо самичък да се е самонаранил . Подобни съмнения имат и близки и другари на арестувания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР