41-годишният мъж, който е с коронавирус във Варна, е известен

...
41-годишният мъж, който е с коронавирус във Варна, е известен
Коментари Харесай

Мъжът с коронавирус от Варна е известен диджей, правил си е селфита с маска от самолета

41-годишният мъж, който е с ковид във Варна, е прочут диджей. Има участия в разнообразни баровски заведения в цялата страна.

От страницата му във Facebook излиза наяве, че е трябвало да има участия от 11 до 28 март, само че ги е отменил. Ден по-рано е трябвало да взе участие и в известно варненско заведение, но отменил присъединяване, като е написал, че повода е епидемията от ковид в страната. Той е бил в Барселона, където е канен като посетител на сватбата на българката Мариела, която е сключвала брак с испанец на 7 март. Българинът е трябвало да бъде там и като диджей. След това е отпътувал до Милано, а оттова -до Бергамо. 

От уеб страницата блиц осведомят и че по време на пътуванията си мъжът се е снимал в самолета. Бил с маска. 

Под фотографията негови другари питат за какво отива в такава рискова зона, а изпод той дава отговор " Няма по какъв начин, би трябвало да се работи, ходя на женитба ". 

Според негови другари, той е виновен човек, само че е допустимо да е подценил обстановката. След изключителното съвещание на управляващите във Варна шефката на РЗИ в града Дочка Димитрова разяснява, че е бил контактен с 21 лица, 11 от тях са били в самолета, с който е кацнал в София. Сред тях е таксиметровият водач, който го е откарал. Нито едно от тях не е от фамилията му, защото живее самичък. Останалите хора, които са изолирани, са лекари и кондуктор.

Моментално, откакто е дошъл, още сутринта е отишъл и е обяснил, че не се усеща добре и има съмнения, че е заразен с ковид.  От спешния щаб във Варна оповестиха, че ще бъдат взети всички ограничения, с цел да се ограничи разпространяването във вируса и контактните лица на локално равнище ще бъдат изолирани под карантина. 

Сред ограниченията е слагането на стикер на входа на всяко жилище, в което има подложен под карантина. „ Всеки един би трябвало да е виновен – приказвам за съседите, да подават информация, в случай че някой не съблюдава карантината “, уточни кметът Иван Портних.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР