41-годишен мъж от врачанското село Габаре е бил брутално пребит

...
41-годишен мъж от врачанското село Габаре е бил брутално пребит
Коментари Харесай

Зверство! Баща и син пребиха брутално с метална тръба мъж във Врачанско /снимки/

41-годишен мъж от врачанското село Габаре е бил брутално пребит от татко и наследник, научи извънредно организация BulNews. За нападението пред се оплака самият пострадал Цветан Георгиев, който сега е признат за лекуване в хирургичното поделение на врачанската болница.
Пребитият мъж описа, че похищението над него е станало в неделя вечерта, към 20 часа, когато се прибирал от работа към дома си. Ненадейно с автомобил го настигнали Веско и Йоско, татко и наследник, който познавал от години. Шофьорът на колата се опитал да го прегази, само че Цветан съумял да избегне съдбовната среща с автомобила. Тогава двамата яки мъже слезли от колата, извадили железни тръби и се нахвърлили върху него. Те почнали да го млатят с всичка мощ където сварят.
Цветан се строполил на земята, а в същото време към него се запътили негови родственици, които видели зверския побой и се пробвали да му оказват помощ. Тогава Веско и Йоско си тръгнали, а роднините отвели Цветан при сестра му, която повикала спешна помощ и полиция.
Отзовалите се на сигнала медици нормализирали потрошения мъж и го откарали в болничното заведение в Бяла Слатина, където раните му били обработени. Състоянието му обаче не било по никакъв начин положително и това наложило да бъде докаран в болничното заведение във Враца за спомагателни проучвания поради пукнат череп.
Цветан описа, че това не е първият пердах, който отнася от бащата и сина. По думите му преди към три седмици Веско и Йоско, дружно с още няколко мъже, още веднъж го били налагали. Още тогава пребитият подал тъжба в полицията против двамата и мислел, че откакто ченгетата ги предизвестили и било формирано следствие против тях ще се откажат. Агресията им обаче още повече ескалирала и по този начин се стигнало до зверския побой в неделя.
Цветан е безапелационен, че в никакъв случай не е имал пререкания с бащата и сина. Подозира, че дейностите им са предизвикани от случай сред Йоско и сина на сестра му.
„ Всичко стартира когато Йоско, който работи като защита в селското учебно заведение, и сина на сестра ми се сбиха. Тогава тя пусна тъжба против него и той беше осъден. Сигурно с цел да отмъсти на сестра ми ме атакува мен. Аз обаче нямам нищо общо със случая. Подадох тъжба против тях едвам след първия побой. Имам две дребни деца и работя по през целия ден в село Сухаче като берач на билки, с цел да изкарвам прехраната на фамилията си. Нямам време за нищо друго. От работа шефът ми ме оставя пред магазина в центъра на Габаре, пазаря и се прибирам. С никой не съм се карал и с всички се държа добре. Надявам се полицията и прокуратурата да затворят Веско и сина му, да си получат заслуженото. Ще ги осъждам за това, че ме пребиха “, безапелационен е Цветан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР