41-годишната Соня Асеведо е починала внезапно два дни след поставянето

...
41-годишната Соня Асеведо е починала внезапно два дни след поставянето
Коментари Харесай

Медицинска служителка почина внезапно два дни след ваксинацията си

41-годишната Соня Асеведо е починала внезапно два дни след поставянето ѝ на ваксината на Пфайзер/Бионтех, съощиха световните агенции.

Здравната служителка, която е работила като асистентка в педиатрията към Португалския институт по онкология в Порто, не е имала абсолютно никакви странични ефекти от ваксината, поради което настъпилата смърт е повече от неочаквана.

Тя се чувстваше прекрасно. Никога не е имала здравословни проблеми. Поставиха й ваксината срещу COVID-19, макар да не е проявявала симптоми на заразата. Не знам какво се случи. Просто искам отговори, искам да знам какво доведе до смъртта на дъщеря ми, разказа пред местни медии бащата на починалата.

Той допълни, че тя се чувстваше добре и беше щастлива и е човек, който никога не е близвал алкохол, нито пък е била на някаква специална диета.

Здравните власти в страната са се ангажирали със случая.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17841  Близо 85% е посещаемостта в учебните заведения в област Сливен Близо 85% е посещаемостта в учебните заведения в област Сливен  Вълчев насочи рекомендации към шефовете поради прекосяването към присъствено образование Вълчев насочи рекомендации към шефовете поради прекосяването към присъствено образование  Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР