40 предметни награди бяха разпределени днес в жребия на Община

...
40 предметни награди бяха разпределени днес в жребия на Община
Коментари Харесай

Изтеглиха жребия с награди за изрядните данъкоплатци в Търговище 

40 предметни награди бяха разпределени през днешния ден в жребия на Община Търговище за стимулиране на изрядните данъкоплатци. Право да вземат участие в него имаха жителите, заплатили целия годишен размер на налозите върху транспортните средства, недвижимите парцели и таксата за битови боклуци в период до 3 май.

Жребият бе изтеглен от 9-годишната Ивайла Димитрова в наличието на зам.-кмета Валентин Велчев и помощник-нотариус Иван Иванов.

„ Чрез жребия от една страна подтикваме нашите жители да заплатят локалните си налози и такси още при започване на годината, а въпреки това, е един жест към всички, които са били изрядни “, съобщи зам.-кметът Велчев.

Сред премиите има уреди за здравословно готвене, сокоизстисквачки, кафемашини, прахосмукачки, скари, фритюрници, тостери и други.

Наградите могат да бъдат получени в 30-дневен период от централния вход на Община Търговище. Гражданите би трябвало да показват документ за идентичност, както и отрязъка от талона за присъединяване в жребия, който са получили при заплащането на данъците.

Списъкът с печелившите е оповестен в уеб страницата на Община Търговище:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР