40-годишният легендарен тенисист все още не мисли да се отказва

...
40-годишният легендарен тенисист все още не мисли да се отказва
Коментари Харесай

Нищо не е свършило: Роджър Федерер все още е амбициран да се завърне!

40-годишният именит тенисист към момента не мисли да се отхвърля и има намерение да се завърне в спорта, само че съобщи, че няма да знае дали това е допустимо преди месец април!
Швейцарската звезда е отвън игра от август 2021 година насам, откакто реши да се подложи на интервенция поради проблем в коляното. Федерер се появи във видео на " Credit Suisse ", с цел да показа по какъв начин върви възобновяване му.
" Предстоят ми доста забавни и значими последващи месеци. Ще знам доста повече за това по какъв начин ще се усеща тялото ми през април. Досега нямах опция да търча или да върша тежки извършения със скокове или спринтове ", разкри той и добави:
" Надявам се това да стартира в идващите няколко седмици и по-късно ще забележим по какъв начин тялото ще реагира на натоварванията. От това ще нуждая се, с цел да се завърна на корта. Така че ще мога да дам по-ясен отговор на този въпрос може би до април или май ".
" Но, несъмнено, мотивацията е към момента налице, в действителност съм окуражен да си правя работата, само че лекарите и всички останали ме възпират към този момент ", сподели 20-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем.
Ако и когато Федерер се завърне на корта, той ще откри себе си за първи път в своята кариера зад Рафаел Надал по брой трофеи от Шлема, откакто , траял над 5 часа!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР