40-годишен мъж от Варна беше осъден за извършени от него

...
40-годишен мъж от Варна беше осъден за извършени от него
Коментари Харесай

Осъдиха 40-годишен варненец за блудство с малолетна

40-годишен мъж от Варна беше наказан за осъществени от него блудствени дейности по отношение на 11-годишно момиче, оповестиха от Районния съд в морската столица.

Престъплението е осъществено на 13 ноември 2022 година Около обяд мъжът последвал малолетното дете, което се прибирало във входа на блока си, и на стълбището сред етажите направил с него дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление.

Потърпевшото момиче се стресирало, хукнало по стълбите и незабавно споделило на майка си какво се е случило. Двете дружно излезли на открито и близо до жилищния блок детето съумяло да разпознае и уточни причинителя, който по-късно по подаден сигнал бил хванат от органите на реда.

Делото бе прегледано в процедура на съкратеното правосъдно разследване, с признание на виновността от подсъдимия и съкращаване с 1/3 на избраното наказване. Така за осъщественото блудничество съд наложи на 40-годищния обвиняем наказване от16 месеца отнемане от независимост, което следва да бъде изтърпяно при първичен общ режим. Той бе наказан още да заплати на потърпевшата сумата от 8000 лева като обезщетение за претърпените неимуществени вреди в следствие от действието.

Присъдата предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР