Трима души, притежаващи дрога, са засечени и задържани от служители

...
Трима души, притежаващи дрога, са засечени и задържани от служители
Коментари Харесай

Акция на полицията в Пазарджишко завърши с трима арестувани

Трима души, притежаващи дрога, са засечени и арестувани от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) – Пазарджик, оповестяват от пресцентъра на полицията в регионалния град.

Вчера екипи от бранша провели профилирана полицейска акция за противопоставяне на разпространяването и притежанието на наркотични субстанции. При осъществените инспекции в жилище на 24-годишен пазарджиклия органите на реда разкрили две полиетиленови топчета със суха марихуана. На паркинг в регионалния град служителите на реда пък засекли и 17-годишен от пазарджишкото село Черногорово. У него те разкрили саморъчно направена цигара и още две пликчета със суха зелена листна маса, които също се оказали марихуана. Далеч по-сериозно количество било намерено в жилище, населявано от 18-годишен гражданин на село Черногорово. В къщата му криминалистите се натъкнали на найлонова чанта с към 86 грама изсъхнал канабис.

И тримата са арестувани в ареста на районно управление (на МВР) - Пазарджик за период от 24 часа, а откритите опиати са конфискувани. Спрямо тях са формирани бързи производства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР