40 000 лева задължение за ползването на стадион Локомотив увисна

...
40 000 лева задължение за ползването на стадион Локомотив увисна
Коментари Харесай

Крушарски: Събудих се превъзбуден да строя

40 000 лв. обвързване за използването на стадион Локомотив увисна на врата на черно-белия клуб. Става въпрос за наем от по 5 000 лв. на месец, който е контрактуван по времето на предходния мажоритарен притежател Адам Сотков. Парите са дължими към Община Пловдив, а кметът на града е пратил писмо до клуба, с цел да ги уведоми за борча. Собственикът на смърфовете Христо Крушарски разяснява създалата се обстановка пред " Пловдив Дерби ".

" Да наясно съм. Интересно, за какво общината се досеща за това обвързване не до момента в който то е налично и се натрупа от предходния притежател, а в този момент, когато има нов наивник, дето да го заплати.

Кметът ми се обади и ми сподели, че би трябвало да се срещнем. Когато отидох заварих там почитатели, конструктори, строители и какво ли още не. Темата се оказа строителството на стадиона с новите отпуснати средства. На срещата споделих на кмета, че аз няма да вземам участие в строителството. Това го изненада. Срещата беше в понеделник. Днес обаче, като се разсъниха, бях в много превъзбудено въодушевление и взех решение, че ще строя. Така че пущам поръчка за присъединяване! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР