4 лица – 3 юридически и 1 физическо от област

...
4 лица – 3 юридически и 1 физическо от област
Коментари Харесай

Четири лица от област Монтана получиха разрешение за неотложно плащане

4 лица – 3 юридически и 1 физическо от област Монтана получиха от Националната организация за приходите позволения за неотложни заплащания в интервала на изключителното състояние. 1 400 е общият им брой за цялата страна.
Чрез този механизъм на затруднените да обслужват отговорностите си към бюджета, които имат натрапен от Национална агенция за приходите запор на банкови сметки, се позволява с част от постъпленията по тях да правят неотложни заплащания като заплати на личния състав, заплащания към снабдители и други сходни, а друга част отиват за погасяване на налози и осигурителни вноски.
Приходната администрация напомня, че от 21 май се възобновяват спрените по време на изключителното състояние изпълнителни производства по Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, в това число провеждането на обществени търгове, както и образуването на нови изпълнителни каузи.
„ В интервала на изключителното състояние обществените реализатори работиха гъвкаво и с цялостно схващане за комплицираната икономическа обстановка, в която се намира бизнесът. Правим всичко допустимо и сега действаме партньорски, като виждаме добросъвестно държание при преобладаващата част от търговците в страната “, сподели шефът на „ Събиране “ в Национална агенция за приходите Боряна Жилова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР