4-годишното дете, което беше засмукано от джакузи край Пловдив, остава

...
4-годишното дете, което беше засмукано от джакузи край Пловдив, остава
Коментари Харесай

Бащата на засмуканото от джакузи момченце разказа за кошмара

4-годишното дете, което беше засмукано от джакузи край Пловдив, остава в болница със своята майка. Детето върви извънредно мъчно. За благополучие не се постанова интервенция, само че поради контузиите по седалищните елементи, би трябвало да останат в лечебното заведение.

„ В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, доста мъчно върви, всичко провокира рев и болежка.”, споделя пред TrafficNews.bg бащата на детето Марин Банчев.

Инцидентът е станал в спа центъра хотел Беркут в село Брестник. Още в първия ден на ваканцията, бащата влиза с 4-годишния си наследник в джакузито на хотела. Тогава става случаят.

От управата на хотела настояват, че в джакузито децата са били сами и без контрол. Тепърва обаче ще обясняват обстоятелствата, откакто изгледат охранителните камери. Отричат върху джакузито да е липсвала защитна решетка.

Родителите на потърпевшото дете са подали тъжба в районното ръководство и са решени да си търсят правата до дъно. Утре ще подадат тъжба и в прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР